Een veelal strakblauwe lucht en iedere nacht een dik pak verse sneeuw. Dit is wintersport zoals wintersport hoort te zijn. Al lijkt het soms alsof bij het intekenen van de pistekaarten de zwarte en rode stiften op waren en ze er maar een blauwe piste van hebben gemaakt. Skiën in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is uitdagend, dat is een ding dat zeker is.

Wintersport in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn: Oostenrijkse charme!

Wintersport in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn: Oostenrijkse charme!

Skiën in Oostenrijk

We hebben flink wat getwijfeld over de bestemming. Want waar zouden we gaan skiën? Het werd Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Het Oostenrijkse skigebied strekt zich uit van Viehhofen, waar de blauwe afdaling nummer 68 eindigt en waar wij een appartement boekten, naar Vorderglemm, Saalbach en Hinterglemm tot de liften van de Hochalm aan het einde van het dal. In totaal maar liefst 270 km aaneengesloten piste. En dus stapten we in de Alpen Express en treinden naar Oostenrijk.

Lees meer op avontuuropreis.com!

Written by

Aniek deelt haar reizen op Avontuur op Reis, dé avontuur & outdoor reisblog waar je leest over outdoor reizen, avontuur, natuur, fietsen en hiking.

No comments

LEAVE A COMMENT