Ik kan me het moment nog goed herinneren dat iemand van VisitOost vertelde dat ze de eerste e-camper van Nederland zouden laten rondrijden in Overijssel. Ik dacht maar één ding: “Daar wil ik mee op stap.” Ik bedacht terplekke dat ik dan een week door Overijssel zou willen rijden om daar de vijf mooiste wandelingen te lopen. “Leuk plan”, zei de dame van VisitOost. “Dat gaan we doen.” We spraken een week af in oktober en ik ging aan de slag om de vijf mooiste wandelingen van Overijssel te verzamelen. Top! Hier had ik zin in.

Het is al jaren een droom van me om met een camper door Europa te reizen en onderweg de mooiste routes te lopen en vanuit de camper te bloggen. Gewoon voor een jaartje een digital nomad bestaan te leiden. Om allerlei praktische en financiële redenen (wie sponsort mij een camper?) gaat dit vooralsnog niet lukken. Maar nu had ik de kans om er aan te proeven en te zien hoe het voelt.

Verder lezen? Ga dan naar de website Wandelvrouw.nl

e-camper Overijssel
Tijdens de e-camper blogreis wandelde Bregje de vijf mooiste wandelingen van Overijssel.
Written by

Bregje Schipper is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje tijdens de voorbereiding van de beklimming van de Kilimanjaro, hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten. Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk blog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws en inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen.

No comments

LEAVE A COMMENT