Outdoorbloggers werd in 2016 opgericht met als doel gezamenlijk onze passie voor het buitenleven te delen met de rest van de wereld. Inmiddels vormen we een uniek samenwerkingsverband binnen de Nederlandse influencerbranche op het gebied van avontuurlijke reizen en het buitenleven.

Elke blogger heeft haar eigen kwaliteiten en kennisgebieden. Zo hebben we specialisten op het gebied van wandelen, meerdaagse trektochten, avontuurlijke reizen, watersporten, wild spotten en fotograferen, fietsen en mountainbiken en diverse andere outdoor activiteiten. Ook zijn enkelen van ons professioneel fotograaf en/of videomaker.

De kracht van Outdoorbloggers is dat JIJ bepaalt met welke outdoorblogger je wilt samenwerken. Dat kan met één blogger zijn, met enkele van ons of met ons allemaal. Met een wandelaar of een fietser. Met een fotograaf of een videomaker. De keuze is volledig aan jou!

Elke blogger publiceert op haar eigen platform en social media kanalen, waardoor ze het juiste publiek bereikt en de te maken content daar volledig op kan afstellen. Zo ben je ervan verzekerd dat het verhaal de juiste doelgroep aanspreekt.


Onze OutdoorBloggers