Elke jaar brengt de NS vier nieuwe wandelroutes uit. Kenmerk van deze wandelingen is dat ze van station naar station lopen. In 2019 zijn de nieuwste wandelroutes uitgezet rondom Den Helder, Rhenen, Weesp en Venlo. Ik was vooral heel benieuwd naar de route rond Den Helder. Eerder was ik verrast door de derde etappe van het Noord-Hollandpad die ook door Den Helder Loopt. Tijd om de trein te pakken en op stap te gaan.

NS wandeling Helderse Duinen

Het was op een regenachtige dag, maar de weersvoorspellingen waren redelijk goed. Dat wil zeggen; het zou niet veel gaan regenen. Het was wel winderig en de lucht zag er dreigend uit. Niet slecht, wat dat zorgde voor mooie foto’s.

Wil je doorlezen? Lees dan het volledige blog op www.wandelvrouw.nl.

Written by

Bregje Schipper is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje tijdens de voorbereiding van de beklimming van de Kilimanjaro, hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten. Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk blog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws en inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen.

No comments

LEAVE A COMMENT