Het spreekt meteen tot de verbeelding: de beklimming van Berg Olympus. Het is niet alleen de hoogste berg van Griekenland, er kleeft ook nog eens een hoop mystiek aan vast. Olympus was namelijk de zetel van Zeus, de oppergod van alle Griekse goden en godinnen.

3 outdoorbloggers op pad

Mirre van het blog Mirre op Reis, Anto van het outdoorblog We12Travel en Bregje van Wandelvrouw.nl gingen op pad voor SNP natuurreizen om de wandel- en outdoormogelijkheden van het Griekse vasteland zelf te ervaren, zodat we er voor onze lezers de beste verhalen over kunnen schrijven en de mooiste foto’s delen. Letterlijk het hoogtepunt was de beklimming van Mount Olympus.

Bregje van het wandelblog Wandelvrouw.nl schreef er deze blogs over: Mount Olympus beklimmen in Griekenland en Op bezoek bij de Griekse Goden.

Bregje in nationaal Park Mount Olympus
Bregje en Mirre
Anto, gids Peter en Mirre bereiden de klim voor.

Written by

Bregje Schipper is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje tijdens de voorbereiding van de beklimming van de Kilimanjaro, hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten. Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk blog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws en inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen.

No comments

LEAVE A COMMENT