Hoe mooi Utrecht ook is, soms is het fijn even de drukte van de stad achter je te laten. Daarom fietsen we over de Utrechtse Heuvelrug. Door Woudenberg en Austerlitz, maar vooral door het bos. Heerlijk even de natuur in en tot rust komen!

Kom op adem op de Utrechtse Heuvelrug: fietsen in de rust van de natuur
Fietsen over de Utrechtse Heuvelrug: op adem komen in de rust van de natuur

Met ruim twintig graden op de thermometer is vandaag een mooie dag om op de fiets te stappen. Gelukkig is er nog een mooie route door de rust van de Utrechtse Heuvelrug, die ik graag een keer wilde fietsen. Mijn vriend gaat graag met me mee. En het is vandaag zo’n mooi weer, dat we in plaats van met de auto met de fiets naar het startpunt van de route gaan. Dat is een ruim een uur extra fietsen, en dan nog terug naar Utrecht, maar met dit weer is dat niet vervelend. Snel zoek ik nog mijn sleutels, natuurlijk ben ik het fietspompje kwijt en dan fietsen we door de drukte van het stadscentrum eindelijk Utrecht uit. Het lijkt alsof heel Utrecht vandaag de deur uit gaat.

Lees de hele fietsblog op avontuuropreis.com!

Post Tags
Written by

Aniek deelt haar reizen op Avontuur op Reis, dé avontuur & outdoor reisblog waar je leest over outdoor reizen, avontuur, natuur, fietsen en hiking.

No comments

LEAVE A COMMENT