Jaaa, hij komt er weer aan! De jaarlijkse Kampeer & Caravan Jaarbeurs. En plek vol met inspiratie voor een echte outdoor-vakantie. Ester Puschel van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs schreef er dit gastblog over. Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden? Aan het einde van dit blog lees je hoe je kaarten kunt winnen voor de beurs!

Duizend-en-één ideeën voor je volgende kampeervakantie


Op kampeervakantie? Kom 10 – 14 oktober naar Utrecht voor duizend -en- één ideeën.

Ben je een enthousiast kampeerder? Of wil je juist ontdekken of een kampeervakantie iets voor jou is? De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dé plek om je eerstvolgende kampeervakantie te beginnen. Hier vind je de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens en (voor)tenten. Honderden vierkante meters vol kampeeraccessoires en overal krijg je van leveranciers en fabrikanten tips en advies voor een onvergetelijke kampeervakantie.

‘Camperen voor Broekies’

Heb jij die droom om ooit zelf met een camper de wijde wereld in te trekken, maar heb je geen idee hoe je dit kunt realiseren? Ga dan naar het plein ‘Camperen voor Broekies’. Hier staan drie gerenommeerde camperexperts voor je klaar. Zij laten je kennismaken met de basics van het ’camperen’ (reizen met een camper). Ze geven je advies en handige tips.

Subaru Experience

Subaru bouwt een compleet testparcours op het buitenterrein. Hier kun je hun nieuwste SUV’s en cross-overs zelf rijden en zelf ervaren. Je merkt bijvoorbeeld de effecten van de Trailer Stability Control. Er zijn proeven waarbij je de voordelen van vierwielaandrijving ontdekt en je kunt manoeuvreren met een caravan.

Een caravan of camper kopen of huren?

Een nieuwe caravan of camper is een hele aanschaf, maar huren kan ook. Zo kun je zelf ervaren of juist deze camper of caravan bij je past. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan verschillende leveranciers die ook verhuren.

Op de terrassen is het één groot ‘Spaans Fiesta’!

Geen koffie met appelgebak dit jaar, maar café con churros. Tijdens de lunch zijn er tapas of gewoon een bocadillo con queso (broodje kaas). De dag afsluiten kan met een cerveza of sherry. Kortom het is de hele dag Spaans genieten.

Kamperen midden in Utrecht

Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats? Dat kan! Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Haal dus je caravan of camper uit de stalling en maak van je bezoek een mini-kampeervakantie. Heb je een vouwwagen of tent? Ook dan ben je van harte welkom.

Door in Utrecht te overnachten heb je geen last van files of ander ongemak. Je gaat super relaxed de beurs op. En na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om Utrecht te ontdekken. Een lekker hapje te eten in één van de gezellige restaurantjes bij Jaarbeurs zelf of aan de beroemde grachten.

Prijzenfestival en andere activiteiten

In hal 12 wordt elke dag om 11.30 uur prijzen verloot onder bezoekers. ’s Middags om 14.00 uur is de uitreiking van de hoofdprijs: Een week op vakantie met een camper.

Verder zijn er nog heel veel andere activiteiten voor jong en oud. Kijk voor een volledig programma op jaarbeurs.nl.

Praktische informatie

Openingstijden
Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

Kinderen tot 18 jaar krijgen gratis toegang.

Je kunt parkeren op de parkeerterreinen van Jaarbeurs. Wil je overnachten? Regel dan een plek op de NKC Camping. In de Spoordeelwinkel kun je combikaarten (dagretour, inclusief toegang) kopen (geen campingkaarten).

Adres
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

030 – 295 59 11
info@jaarbeurs.nl
www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Kaarten winnen?

Doe mee aan onze Facebook-actie en maak kans op 2 gratis toegangskaarten!

Post Tags
Written by

Mirre is drone-piloot, videoproducent en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn. Haar blogs: <a href="https://www.mirreopreis.nl/" rel="noopener">MirreOpReis.nl</a> en <a href="https://www.denederlandsetoerist.nl/" rel="noopener">DeNederlandseToerist.nl</a>.

No comments

LEAVE A COMMENT