Inpakken rugzak

Je gaat op reis en je neemt meeā€¦

Stel, je boekt een wandelvakantie waarbij je een aantal dagen van B&B naar hotel wandelt. Er is geen bagagevervoer. Je bagage neem je mee op je rug. Dat kan ook gemakkelijk. Feitelijk heb je niet zoveel nodig. Wat neem je wel mee?

De paklijst voor een korte wandelvakantie

De ultieme paklijst bestaat natuurlijk niet. Iedere vakantie is weer anders. Je moet je bagage afstemmen op de duur, de ondergrond, de overnachtingsplekken, het klimaat en het verwachte weer. Het heeft bijvoorbeeld geen enkel nut om een regenjas mee te nemen als er een week zon voorspeld wordt.

Ik heb door de jaren heen drie dingen geleerd:

Wil je weten wat? lees dan het volledige blog op www.wandelvrouw.nl.

Written by

Bregje Schipper is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje tijdens de voorbereiding van de beklimming van de Kilimanjaro, hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten. Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk blog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws en inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen.

No comments

LEAVE A COMMENT