Getest! Osprey Kitsuma Hydration Backpack

Getest! Osprey Kitsuma Hydration Backpack

Getest! Osprey Kitsuma Hydration Rugzak

Welke sport je ook doet, genoeg water drinken is ontzettend belangrijk. Een rugzak met een geïntegreerd drinksysteem is dan ideaal. Ik test de specifiek voor vrouwen ontwikkelde Osprey Kitsuma Hydration Rugzak en ontdek hoe veelzijdig deze rugzak is.

Osprey Kitsuma

In de Osprey Kitsuma rugzak past een waterzak van 2.5 liter. Hierdoor heb je altijd genoeg water bij de hand voor een mountainbiketocht, een langere hike of skitocht. Ik test de rugzak bij al deze activiteiten en ben benieuwd of de rugzak veelzijdig genoeg is.

Maar eerst wat meer informatie over de rugzak. De Osprey Kitsuma is specifiek voor vrouwen ontwikkeld. De rugzak is voorzien van comfortabele schouderbanden en een borstband die ervoor zorgen dat de rugzak goed op zijn plaats blijft en niet verschuift. De borstband heeft een magnetische sluiting, waardoorje de rugzak snel af kan doen. De magneetsluiting van de borstband kan ook gebruikt worden om de waterslang te bevestigen. Net als het rugpaneel zijn deze banden voorzien van mesh materiaal. Hierdoor voelt de rugzak ook op warme dagen niet klam aan. Op de rugzak zit een reflecterende strook voor de zichtbaarheid. Hieraan kan je ook een lamp bevestigen, bijvoorbeeld tijdens het fietsen. Wel zo veilig.

Lees de hele review op avontuuropreis.com of lees meer op Fietsreviews.cc.

Post Tags
Written by

Aniek deelt haar reizen op Avontuur op Reis, dé avontuur & outdoor reisblog waar je leest over outdoor reizen, avontuur, natuur, fietsen en hiking.

No comments

LEAVE A COMMENT