Het kan je niet ontgaan zijn; mijn favoriete rugzak van dit moment is rood. Ik heb deze rugzak gekregen, omgehangen en  niet meer afgedaan. Inmiddels heeft hij onder andere België, Griekenland, Georgië, Noord-Holland, Overijssel, Limburg, Duitsland en Oostenrijk gezien. Dat ik hem steeds meeneem is natuurlijk niet alleen vanwege zijn rode kleur. Toegegeven, dat maakt hem voor mij wel super aantrekkelijk, maar het zit hem vooral in wat hij kan. Tijd voor een review van de rugzak Osprey Hikelite 26

Osprey Hikelite 26, de alleskunner

De beste kwalificatie voor deze rugzak vind ik : ‘lichtgewicht alleskunner’. Het is een praktische en fijn zittende lichtgewicht rugzak met genoeg inhoud om lekker veel mee te nemen als dat nodig is en met goede compressiebanden om hem aan te snoeren als je minder inhoud vervoerd. Ik nam hem mee op een meerdaagse wandeltocht over het Noord-Hollandpad, tijdens een dagje winkelen, op vele dagtochten door Nederland en in het buitenland en hij gaat ook prima mee als handbagage het vliegtuig in. Ik vind de rugzak er aantrekkelijk uitzien en hij blijft ook mooi, ondanks super intensief gebruik. Als ik iets ga ondernemen, kies ik bij voorkeur deze rugzak uit mijn verzameling rugzakken. Hij kan alles. Bijna dan.

Ik lees dat mensen de Osprey Hikelite 26 hebben gebruikt om de Camino de Santiago mee te lopen. Dat vind ik knap, ik zou dan toch meer inhoud nodig hebben. Maar voor vele andere wandeltochten, en ook voor dagelijks gebruik is de Hikelite 26 wel een perfecte keus. Waarom?

Dat kun je lezen op de website Wandelvrouw.nl: Review: de lichtgewicht alleskunner Osprey Hikelite 26

Post Tags
Written by

Bregje Schipper is de drijvende kracht achter de populaire wandelblog Wandelvrouw.nl. Een aantal jaren geleden ontdekte Bregje tijdens de voorbereiding van de beklimming van de Kilimanjaro, hoe leuk wandelen is. Helemaal niet stoffig en geitenwollensokken-achtig, maar vlot en actief, sociaal, gezellig en goed voor lijf en leden en geest. Al wandelend kwam zij op de mooiste plekjes en kon haar nieuwe inzichten niet langer voor zich houden. Zij besloot de website Wandelvrouw te starten. Inmiddels is Bregje een ervaren wandelaarster, ze wandelt door heel Europa en werkt fulltime aan haar website. Het is een persoonlijk blog boordevol praktische tips, het laatste wandelnieuws en inspirerende verhalen over mooie wandelbestemmingen.

No comments

LEAVE A COMMENT