Getest! Dames Berghen Bornand Waterproof wandelschoenen

De bergen roepen! En dus ben ik in mei weer te vinden in de Noord-Italiaanse bergen om er hopelijk weer een aantal prachtige wandelingen te maken. Aan de schoenen zal het in ieder geval niet liggen. Ik mocht de Berghen Bornand Waterproof Anthracite/Red wandelschoenen testen en deze mogen mee naar Italië.

Berghen wandelschoenen

Ik heb een aantal paar lage wandelschoenen, waar ik erg tevreden mee ben. Maar nu er weer een reis naar Noord-Italië op de planning staat waar flink wat gewandeld gaat worden in de bergen, wilde ik eigenlijk ook een paar hoge en wat zwaardere wandelschoenen hebben. Toen Berghen mij benaderde of ik een paar schoenen wilde testen en reviewen wist ik het dus meteen: Ja! Maar dan wel een paar schoenen dat geschikt is voor de bergen.

Berghen wandelschoenen zijn afkomstig uit buurland België. Het is een echt familiebedrijf dat sinds 1993 wandelschoenen, laarzen en kleding ontwikkelt. Na wat speuren op de website welk model het beste bij mij past kies ik de Berghen Bornand Waterproof Anthracite/Red bergschoenen. Een paar dagen later brengt de bezorger een pakket met hierin een paar stevige wandelschoenen. Ze hebben een stoere uitstraling, met mooie stiksels en rode details. De schoenen zitten goed. Even wennen alleen, omdat ik lage wandelschoenen gewend ben. Maar toch: de schoen sluit goed aan om mijn enkel en voelt vooral erg stevig aan. Ik ben klaar voor wat testwandelingen.

Lees de hele blog over de Berghen schoenen op avontuuropreis.com.

Scroll naar boven