Met mijn fiets stap ik in de trein naar het stadje Figueres. Hier ga ik in het Teatre-Museu Dalí op zoek naar de wereldberoemde surrealistische kunstenaar Salvador Dalí. En ik fiets door het prachtige landschap van Figueres naar Girona.

Fiets mee in de trein in Spanje

Onverharde paden, grillige kustlijnen, fietsen door de bossen en langs middeleeuwse dorpjes. Op de fiets ontdek ik een week lang alle verschillende landschappen van Girona. Maar vandaag, mijn eerste fietsdag in Spanje, ga ik op zoek naar de wereldberoemde surrealistische kunstenaar Salvador Dalí. Op iets meer dan 40 kilometer van Girona ligt namelijk Figueres, een stadje dat het beroemde Teatre-Museu Dalí huisvest.

Lees de hele blog!

Fietsen van Figueres naar Girona: Op zoek naar Dalí!

Fietsen van Figueres naar Girona: Op zoek naar Dalí!

Written by

Aniek deelt haar reizen op Avontuur op Reis, dé avontuur & outdoor reisblog waar je leest over outdoor reizen, avontuur, natuur, fietsen en hiking.

No comments

LEAVE A COMMENT